Vosganian: Anastase, cunoscută specialistă în aritmetică neeuclidiană. Anastase: Sunt glume proaste

Ministrul Economiei, Varujan Vosganian, a declarat, luni, la dezbaterea moţiunii simple privind Oltchim, că primul semnatar al moţiunii este Roberta Anastase, "cunoscută specialistă în aritmetică neeuclidiană", iar Anastase i-a replicat că are o prestaţie lamentabilă şi face glume proaste.

475 afișări
Imaginea articolului Vosganian: Anastase, cunoscută specialistă în aritmetică neeuclidiană. Anastase: Sunt glume proaste

Roberta Anastase (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

"Titul moţiunii este «Guvernul Ponta - fabrică de şomeri». Nu ştiu ce cifre au avut în vedere semnatarii moţiunii atunci când au pus titlul, dar având în vedere că prima semnătură aparţine însăşi doamnei deputat Anastase, cunoscută specialistă în aritmetică neeuclidiană, orice concluzie pare posibilă", a spus Vosganian în plen, fiind aplaudat de unii deputaţi.

În replică, Roberta Anastase i-a spus lui Vosganian că are o prestaţie lamentabilă şi face glume proaste.

"Aţi avut o prestaţie lamentabilă, aţi minţit în continuu şi nu aţi vorbit deloc de soluţii. Eu poate nu ştiu să număr, dar nici nu pretind să ştiu, dumneavoastră însă pretindeţi că sunteţi ministru al acestei ţări şi nu observaţi un lucru elementar, că economia sub dumeavoastră se prăbuşeşte", a spus Anastase. Ea a adăugat că acesta este o realitate pe care Vosganian nu poate să o ascundă prin "glumele proaste".

Camera Deputaţilor dezbate luni moţiunea simplă depusă de PDL şi PPDD privind situaţia de la Oltchim. Votul final asupra moţiunii simple intitulate "Guvernul Ponta, fabrică de şomeri" urmează să fie dat marţi în plenul Camerei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici