Vosganian: Guvernul lui Negoiţă este acelaşi cu al lui Croitoru, cu alt premier desemnat

Purtătorul de cuvânt al PNL, Varujan Vosganian, a declarat luni, pentru MEDIAFAX, că Guvernul Negoiţă este aceeaşi formulă ca în cazul Croitoru, dar cu alt premier desemnat, menţionând că şi în cazul acestui Cabinet rămân valabile argumentele utilizate de liberali la demiterea Executivului Boc II.

33 afișări
Imaginea articolului Vosganian: Guvernul lui Negoiţă este acelaşi cu al lui Croitoru, cu alt premier desemnat

Vosganian: Guvernul lui Negoiţă este acelaşi cu al lui Croitoru, cu alt premier desemnat (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

"E acelaşi Guvern ca şi Guvernul Croitoru, cu alt premier desemnat. Şi spre deosebire de Guvernul celălalt care mai avea măcar o justificare palidă că primul-ministru este un tehnocrat independent, acest Guvern nu are nicio justificare de a schimba Guvernul Boc", a susţinut Varujan Vosganian.

Întrebat dacă PNL ar vota un astfel de Guvern, vicepreşedintele PNL a menţionat că şi în cazul Guvernului Negoiţă rămân valabile argumentele contra exprimate de liberali la demiterea Guvernului Boc.

"Toate argumentele pe care le-am avut pentru demiterea Guvernului Boc sunt perfect valabile şi în ceea ce priveşte Guvernul Negoiţă", a spus Vosganian, sugerând că noul cabinet propus de Negoiţă nu va primi votul liberalilor.

Premierul desemnat, Liviu Negoiţă, a anunţat că a transmis Parlamentului o listă de Guvern cu 14 ministere, conduse de către o parte dintre actualii miniştrii interimari ai PDL, dar şi de Gabriel Oprea (grupul independenţilor), Valeriu Tabără, pentru Agricultură, şi Cristian Irimie, la Sănătate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici