Vosganian şi Băsescu, contre pe marginea ideilor Guvernului: „Noi am simţit pe pielea noastră cum e să ai prea multe idei”/„Guvernul are idei, dar proaste”

Varujan Vosganian a declarat, referitor la reproşul lui Traian Băsescu potrivit căruia Guvernul are idei puţine, că a simţit pe pielea lui cum e să ai prea multe idei. În replică, Băsescu i-a spus deputatului ALDE că Executivul are idei, doar că unele proaste.

225 afișări
Imaginea articolului Vosganian şi Băsescu, contre pe marginea ideilor Guvernului: „Noi am simţit pe pielea noastră cum e să ai prea multe idei”/„Guvernul are idei, dar proaste”

Lupta "ideilor" între Vosganian şi Băsescu: Guvernul are idei, dar proaste

"Mi s-a părut foarte nostim să văd de la tribuna parlamentară care striga că i se pune pumnul în gură. E puţin ciudat. Tot aşa cum domnul preşedintele Traian Băsescu deplângea că guvernanţii nu au prea multe idei. Domnule Băsescu, noi am simţit pe pielea noastră cum e să ai prea multe idei", a afirmat deputatul ALDE, Varujan Vosganian, de la tribuna Parlamentului, în cadrul dezbaterilor asupra moţiunii de cenzură.

Ulterior, preşedintele de onoare al PMP, senatorul Traian Băsescu a cerut drept la replică: "Eu nu am spus niciodată că Guvernul nu are idei. Are idei, dar ideile sunt proaste. Într-adevăr recunosc că eu am avut multe idei. Marea problemă este că Vosganian a fost şi ministru al Economiei şi ministru de Finanţe şi nu a avut nicio idee", i-a transmis lui Varujan Vosganian fostul şef al statului.

Moţiunea de cenzură a PNL, susţinută de USR şi PMP, este intitulată "Demiterea Guvernului Dragnea-Dăncilă, o urgenţă naţională!", iar Opoziţia critică Exectivul pentru rata record a inflaţiei, de 5.4%, creşterea ROBOR şi tentativă de subordonare politică a magistraţilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici