Weber critică intenţia de boicotare a alegerilor pentru PE: Este mai degrabă un vot pentru PSD

Europarlamentarul PNL Renate Weber, candidat la un nou mandat, a făcut vineri un apel de mobilizare la urne a alegătorilor şi a criticat, în acelaşi timp, intenţia de boicot a celor care au fost militanţi împotriva promovării proiectului Roşia Montană, afirmând că acesta ar fi un vot pentru PSD.

89 afișări
Imaginea articolului Weber critică intenţia de boicotare a alegerilor pentru PE: Este mai degrabă un vot pentru PSD

Europarlamentarul PNL Renate Weber (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

Weber a făcut un apel la cetăţenii cu drept de vot să se prezinte la urne duminică, la alegerile europarlamentare.

Ea a criticat în acelaşi timp intenţiile de boicot şi apelul făcut în acest sens de unele organizaţii ale societăţii civile.

”Ştiu că există câteva intenţii de boicotare a alegerilor de duminică şi sunt foarte suprinsă să văd că printre cei care lansează astfel de iniţiative – ca şi cum nu ar şti că un astfel de comportament este profund dăunător în general şi oricum reprezintă mai degrabă un vot pentru PSD – şi sunt suprinsă că printre cei care lansează astfel de idei sunt unii care au participat la acel foarte frumos protest civic împotriva proiectului minier de la Roşia Montană. Ori, eu personal şi PNL chiar avem de ce să fim votaţi de cei care au dorit salvarea Roşiei Montană, pentru că exclusiv datorită nouă acel proiect de lege absolut ruşinos propus de PSD a putut să fie înlăturat”, a afirmat europarlamentarul PNL într-o conferinţă de presă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici