Weber, despre Vosganian: Uman îl înţeleg, dar cred că senatorii vor accepta solicitarea Parchetului

Europarlamentarul PNL Renate Weber a declarat, vineri, că din punct de vedere uman îl înţelege pe colegul său de partid, ministrul Economiei, Varujan Vosganian, însă este aproape convinsă de faptul că senatorii vor da curs solicitării Parchetului de începere a urmăririi penale.

185 afișări
Imaginea articolului Weber, despre Vosganian: Uman îl înţeleg, dar cred că senatorii vor accepta solicitarea Parchetului

Ministrul Economiei, Varujan Vosganian (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

"La nivel uman pot să-l înţeleg pe domnul Vosganian, căruia i se pare că e o solicitare şi toată această investigaţie făcută de DIICOT cred că i se pare atât de exagerată şi de nesusţinută de nimic încât repet, din punct de vedere uman îl înţeleg, mai ales că domnia sa ştie foarte bine, ăsta poate să fie, normal, motivul pentru care să-şi piardă locul în Guvern", a declarat europarlamentarul PNL, la RFI.

Pe de altă, Renate Weber se arată convinsă de faptul că senatorii vor accepta solicitarea pentru începerea urmăririi penale a lui Vosganian.

"Pe de ală parte, din punct de vedere politic eu sunt aproape convinsă că de fapt colegii domnului Vosganian vor da curs solicitării primite din partea Parchetului", a afirmat europarlamentarul.

Ministrul Economiei, Varujan Vosganian, a publicat pe blog o serie de note adresate Comisiei juridice şi plenului Senatului, în care transmite parlamentarilor rugămintea să nu voteze cererea de urmărire penală a sa.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici