Video Zeci de protestatari din faţa Palatului Parlamentului negociază cu forţele de ordine ca să intre în plen

Zeci de protestatari încearcă să negocieze, la ora transmiterii ştirii, cu forţele de ordine pentru a li se permite accesul la dezbaterea şi votul pe moţiunea de cenzură din Palatul Parlamentului.

279 afișări

Manifestanţii care vor să intre în Parlament au baticuri pe gură cu mesajul #farapenali.

Aproximativ două mii de persoane protestează, la ora transmiterii ştiri, în faţa Palatului Parlamentului, înainte ca moţiunea de cenzură să fie votată în plenul reunit. Unii manifestanţi cer demisia Guvernului, în timp ce alţii vor demisia preşedintelui Klaus Iohannis.

Manifestanţii din zona Parcului Izvor cer demisia Guvernului, au adus steaguri tricolore, au banderole şi pancarte cu mesaje precum "Ţara n-a votat hoţia/ Voi nu sunteţi România" şi scandează "Demisia", "Hoţii", "PSD, ciuma roşie!" sau "Nu vrem să fim conduşi de hoţi”.

O altă manifestaţie are loc vizavi de cea din zona Parcului Izvor, manifestanţii solicitând demisia preşedintelui Klaus Iohannis. Protestatarii scandează "Jos Iohannis" şi "Demisia".

Strada Izvor a fost închisă, iar pe bulevardul Naţiunile Unite se circulă cu deviere pe Bulevardul Libertăţii, potrivit Brigăzii Rutiere a Capitalei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici