Zgonea: Antonescu e instabil, te vinde pe 2 zloţi. A avut întotdeauna o înţelegere ascunsă cu Băsescu

Vicepreşedintele PSD Valeriu Zgonea a declarat, miercuri, că preşedintele demisionar al PNL, Crin Antonescu, este „instabil”, el arătând că acesta „te vinde pe doi lei” dacă are un interes personal şi că, în opinia sa, Antonescu a avut întotdeauna o „înţelegere ascunsă” cu Traian Băsescu şi cu PDL.

369 afișări
Imaginea articolului Zgonea: Antonescu e instabil, te vinde pe 2 zloţi. A avut întotdeauna o înţelegere ascunsă cu Băsescu

Crin Antonescu (Imagine: Lucian Radulescu/Mediafax Foto)

„Este evident pentru toată lumea că Antonescu a trădat interesul societăţii româneşti, al românilor, a minţit în toată această perioadă şi că întotdeauna a avut o înţelegere ascunsă cu TTraian Băsescuşi cu PDL. Mie mi-e greu să cred că proiectul pe care noi l-am construit şi care ne-a adus 70% din voturi a fost atât de uşor vândut dintr-un interes personal al lui CCrin Antonescu, a spus Zgonea.

Valeriu Zgonea a spus că Antonescu reprezintă, pentru el, o mare dezamăgire şi că „un astfel de om” nu trebuie să reprezinte România vreodată în vreo funcţie.

”Îmi pare rău că folosesc acest cuvânt, ca politician, dar Crin Antonescu este instabil, te vinde pe doi zloţi, pe doi lei, dacă are el un interes personal. Asta a făcut şi cu USL. Îmi pare rău de colegii mei liberali care se simt azi într-o situaţie delicată şi au unul dintre cele mai proaste rezultate din istoria PNL. E o dezamăgire pentru ei”, a afirmat Zgonea.

El a spus că alianţa dintre PSD, UNPR şi PC a câştigat şapte din cele opt mandate de parlamentar la alegerile parţiale, ceea ce reprezintă un semnal clar că USD continuă proiectul USL şi că românii au încredere în această guvernare şi în acest proiect.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici