Zgonea, copiilor veniţi în vizită la Palatul Parlamentului: Băsescu este un coleg instituţional. Nu e modelul meu în viaţă

Preşedintele Camerei Deputaţilor Valeriu Zgonea le-a spus joi copiilor care au venit să viziteze Palatul Parlamentului şi care l-au întrebat cum se înţelege cu preşedintele Traian Băsescu: "El este preşedintele României, este un coleg instituţional. Băsescu e Băsescu şi nu e modelul meu în viaţă!"

383 afișări
Imaginea articolului Zgonea, copiilor veniţi în vizită la Palatul Parlamentului: Băsescu este un coleg instituţional. Nu e modelul meu în viaţă

Traian Băsescu (Imagine: Bogdan Maran/ Mediafax Foto)

Valeriu Zgonea s-a întâlnit cu un grup de copii de la Şcoala 18 din Craiova, şcoala pe care Zgonea a urmat-o, unde a jucat fotbal şi s-a îndrăgostit prima dată, când era în clasa a VII-a.

Zgonea le-a prezentat copiilor biroul său de preşedinte al Camerei Deputaţilor, dar şi sala de plen a deputaţilor.

Un băieţel l-a întrebat pe Zgonea cum se înţelege cu preşedintele Traian Băsescu.

"Cu domnul Băsescu nu trebuie să mă înţeleg, trebuie să colaborez instituţional. Aşa cum tu trebuie să respecţi un profesor, cum trebuie să-i respecţi pe colegii tăi când te joci cu ei. El este ca un coleg pentru mine, el este preşedintele României, este un coleg instituţional. Instituţional, adică de la coleg la coleg, trebuie să-l respecţi, să-l laşi să stea în banca lui, să-i arăt care este banca lui, care este şi banca mea, să învăţăm împreună pentru România, să colaborăm împreună ca să luăm note mari pentru clasa noastră", a explicat Valeriu Zgonea.

După această explicaţie detaliată, Zgonea a ţinut să precizeze că Băsescu nu este modelul lui în viaţă. "Dar, Băsescu e Băsescu şi nu e modelul meu în viaţă!", a adăugat Valeriu Zgonea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici