Ruşii îi obligă pe fermieri să vândă cerealele la preţul dictat de ei. Ce păţesc cei care se împotrivesc

Primarul din Melitopol anunţă că aproape toate cerealele au fost luate de invadatori.

13006 afișări
Imaginea articolului Ruşii îi obligă pe fermieri să vândă cerealele la preţul dictat de ei. Ce păţesc cei care se împotrivesc

Ruşii îi obligă pe fermieri locale să vândă cerealele la preţul dictat de ei. Ce păţesc cei care se împotrivesc

„Din toate silozurile de pe teritoriul ocupat temporar de forţele ruse aproape tot cerealele au fost luate. Îl iau în fiecare zi: un convoi de 30-50 de dube cu escorta ruşilor pleacă zilnic. Peste o mie de tone pe zi”, a declarat de primarul Melitopolului, Ivan Fedorov, conform Interfax.

În ceea ce priveşte noua recoltă, subliniază el, „fermierii locali vor putea vinde doar unui reprezentant desemnat de ruşi, la un preţ de 80 de dolari pe tonă, care nu depăşeşte costul de producţie”.

În caz contrar, cerealele vor fi pur şi simplu confiscate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici