O fetiţă de 3 ani a supravieţuit sub o pătură atacului armat la o grădiniţă din Thailanda

O fetiţă de 3 ani a supravieţuit atacului armat la o grădiniţă din Thailanda dormind sub o pătură, cu faţa la perete. Atacatorul a crezut că e moartă.

883 afișări
Imaginea articolului O fetiţă de 3 ani a supravieţuit sub o pătură atacului armat la o grădiniţă din Thailanda

Paweenuch Supolwong dormea adânc sub o pătură în momentul în care fostul ofiţer de poliţie Panya Kamrap a ucis 36 de persoane, inclusiv 24 de copii, într-o grădiniţă din Uthai Sawan, în nordul Thailandei. Fetiţa de 3 ani a supravieţuit în mod miraculos masacrului, fiind complet acoperită cu o pătură.

Un alt băiat, Sumaee, a fost înjunghiat şi împuşcat de două ori, dar a supravieţuit după ce neurochirurgii i-au scos două gloanţe din cap.

Paweenuch dormea adânc, cu faţa la un perete, când atacatorul a dat buzna în clădire şi nu a văzut sau auzit atacul. A supravieţuit deoarece Kamrap, în vârstă de 34 de ani, a crezut că era deja moartă, a declarat mama ei, Anonpai Srithong, conform Sky News.

Salvatorii au scos-o pe fetiţa de 3 ani din grădiniţă cu ochii acoperiţi pentru a evita ca ea să fie martoră la scena devastatoare a măcelului.

Cea mai bună prietenă a ei, care dormea lângă ea, s-a numărat printre victimele tragediei.

În momentul atacului, mama fetiţei şi soţul ei se aflau la muncă într-o fabrică de electronice din Bangkok, la aproape 800 de kilometri distanţă de Uthai Sawan. Cuplul s-a mutat în capitala thailandeză pentru a munci, lăsându-şi copilul de 3 ani în grija bunicii.

Atacatorul ar fi un fost locotenent de poliţie, Panya Khamrab, în ​​vârstă de 34 de ani, potrivit Daily Star. Acesta a ucis 36 de persoane, printre care 24 de copii. A intrat înarmat în grădiniţă, apoi a continuat masacrul pe străzi. Şi-ar fi ucis soţia şi copilul, apoi, s-a sinucis.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici