Contestaţia în anulare depusă de Liviu Dragnea la condamnarea din 2019, respinsă definitiv

Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au respins definitiv, luni, contestaţia în anulare depusă de fostul lider PSD, Liviu Dragnea, la condamnarea din 2019, în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

786 afișări
Imaginea articolului Contestaţia în anulare depusă de Liviu Dragnea la condamnarea din 2019, respinsă definitiv

Contestaţia în anulare depusă de Liviu Dragnea la condamnarea din 2019, respinsă definitiv

Judecătorii ÎCCJ au respins ca inadmisibilă contestaţia în anulare formulată de Nicolae Liviu Dragnea împotriva deciziei penale nr. 142 din data de 27 mai 2019 pronunţată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Completul de 5 Judecători, în dosarul nr. 2401/1/2018.

Contestatorul este obligat la plata sumei de 200 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare către stat.

Decizia instanţei este definitivă.

Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Copilului Teleorman în 27 mai 2019. El a depus contestaţie în anulare în luna octombrie a aceluiaşi an.

Liviu Dragnea a fost eliberat condiţionat în 15 iulie 2021.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici