FINALA CUPEI MONDIALE  Drake a pariat un milion de dolari că Argentina va câştiga titlul mondial în 90 de minute

Finala Cupei Mondiale de fotbal, programată duminică (ora 17.00), între Franţa, actuala deţinătoare a titlului suprem, şi Argentina, suscită interes nebun în întreaga lume.

3966 afișări
Imaginea articolului Drake a pariat un milion de dolari că Argentina va câştiga titlul mondial în 90 de minute

De obicei, ultimul act al Cupei Mondiale este văzut nu de milioane, ci de miliarde de oameni, chiar şi de către cei care nu au prea de-a face cu fotbalul, curiozitatea fiindu-le stârnită de eveniment.

Dacă adăugăm şi detaliul că pe stadionul din „Lusail” va fi un duel sportiv între Leo Messi şi Kylian Mbappè, înţelegem de ce este un eveniment global. De evenimentul din Qatar se intereseză chiar şi rapperul Drake.

Pe profilul său de Instagram, cântăreţul canadian a decis să arate care este pariul său la marea finală. Drake vizează Argentina ca echipă câştigătoare a Cupei Mondiale. Şi, potrivit rapperului, selecţionata Albiceleste va câştiga în timpul regulamentar.

Drake a pariat un milion de dolari pe triumful lui Messi and compania, la o cotă de 2.75.

„Blestemul Drake”

Drake nu este nou-venit în lumea fotbalului (a sponsorizat Barcelona la un meci). Totuşi, Drake duce cu el un aşa-zis blestem, având în vedere că, de multe ori, jucătorii de fotbal care şi-au făcut un selfie cu rapperul înainte de un meci, ori au piardut, ori s-au accidentat.

I s-a întâmplat lui Sancho, Aubameyang şi lui Aguero. Din afara fotbalului, au păţit-o jucătoarea de tenis Serena Williams, dar şi cei de la Miami Heat, echipă de baschet din NBA.

Iar poveştile au devenit atât de virale încât profilul de Twitter al formaţiei italiene AS Romei le-a interzis cu stricteţe fotbaliştilor antrenaţi de Jose Mourinho să-şi facă vreo poză cu starul canadian. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici