Fanii lui Newell's Old Boys îl susţin pe Messi după atacul asupra magazinul familiei sale

Clubul argentinian Newell's Old Boys, clubul din copilăria lui Lionel Messi, a afişat sâmbătă pe stadionul său un banner de susţinere pentru căpitanul naţionalei Argentinei, după atacul împotriva afacerii de familie a soţiei sale, Antonela Roccuzzo.

485 afișări
Imaginea articolului Fanii lui Newell's Old Boys îl susţin pe Messi după atacul asupra magazinul familiei sale

Un mesaj ameninţător scris de mână la adresa atacantului de la Paris St Germain a fost lăsat joi dimineaţa devreme pe un supermarket aparţinând soţilor Roccuzzo, după ce două persoane pe motociclete au tras asupra magazinului.

"Messi, te aşteptăm. (Pablo) Javkin (primarul din Rosario) este şi el un narco, nu va avea grijă de tine", se arată în textul scris de mână lăsat pe uşă.

Mesajul de susţinere din partea Newell's a fost postat pe reţelele de socializare cu câteva ore înainte de meciul de sâmbătă, de pe teren propriu, cu Barracas Central, din campionatul argentinian.

"Leo, tu eşti inima unei ţări care te iubeşte. Newell's este alături de tine", scria pe bannerul roşu şi negru, care a fost plasat în spatele uneia dintre porţile stadionului Coloso Marcelo Bielsa înaintea meciului, relatează Reuters.

Messi şi Roccuzzo călătoresc adesea la Rosario în vacanţe pentru a-şi vizita familiile, ambii fiind originari din oraşul construit pe malul râului Parana, în provincia argentiniană Santa Fe.

Oraşul are una dintre cele mai mari rate de crime din Argentina, deoarece bandele ce se ocupă de traficul de droguri sunt în permanent conflict, potrivit rapoartelor judiciare, iar confruntările cu răniţi şi morţi sunt raportate frecvent.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici