Cât costă GTA 5 în România

Grand Theft Auto 5, unul dintre cele mai aşteptate jocuri ale acestui an, poate fi cumpărat în România la preţuri cuprinse între 259 de lei şi 799 de lei pe site-urile celor mai importanţi retaileri online.

1053 afișări
Imaginea articolului Cât costă GTA 5 în România

Cât costă GTA 5 în România (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Pe site-ul altex.ro, jocul, lansat ieri pentru consolele Xbox şi Playstation, costă 259 de lei în varianta de bază, fiind însă disponibile şi box-uri GTA 5 Special Edition la preţul de 399 de lei şi GTA 5 Collectors Edition la preţul de 799 de lei.

În momentul publicării articolului, pe site-ul emag.ro mai era disponibilă doar varianta Special Edition pentru PS3 la preţul de 349 de lei.

Cu un cost de producţie de 266 de milioane de dolari, al cincilea joc din franciza Grand Theft Auto întrece bugetul estimat al aproape tuturor filmelor de la Hollywood, cu excepţia “Piraţii din Caraibe – La capătul lumii”, a cărui producţie a atins costul de 300 de milioane de dolari.

Citeşte mai multe despre Grand Theft Auto V pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici