Hackerii Armatei

Dupa aproape doi ani de la declansarea scandalului "CD-ul cu secrete militare", serviciile de informatii ale Ministerului Apararii si-au mai infiintat un departament specializat in contracararea incidentelor de securitate IT in sistemele informatice si de comunicatii ale armatei. Aflat in directa subordonare a sefului Directiei Contrainformatii si Securitate Militara (DCiSM), personalul noii structuri este format din cei mai buni specialisti in combaterea infractiunilor cibernetice.

1 afișare
Imaginea articolului Hackerii Armatei

Hackerii Armatei

Aceasta structura, impreuna cu un alt departament care functioneaza deja in cadrul DCiSM, specializat in a implanta virusi in calculatoarele persoanelor suspecte, care sa scaneze fisierele, fotografiile, inregistrarile audio si alte documente personale, cu scopul de a preveni eventuale atentate teroriste, le permite serviciilor secrete ale armatei sa porneasca sau sa contracareze adevarate razboaie informatice (cyberwar). Directia Generala de Informatii a Apararii a alocat peste trei milioane de euro pentru achizitionarea celor mai performante echipamente hardware si a unor softuri speciale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici