IPOTEZĂ-ŞOC: A vrut Iliescu să oprească execuţia Ceauşeştilor?

Pe 25 decembrie ’89, Ion Iliescu ar fi semnat un act de comutare a sentinţei în procesul Ceauşeştilor. Veridicitatea documentului e contestată vehement de fostul preşedinte.

29 afișări
Imaginea articolului IPOTEZĂ-ŞOC: A vrut Iliescu să oprească execuţia Ceauşeştilor?

IPOTEZĂ-ŞOC: A vrut Iliescu să oprească execuţia Ceauşeştilor?

Un document făcut public ieri de liderul Asociaţiei 21 Decembrie 1989, Teodor Mărieş, ar putea schimba fundamental istoria Revoluţiei. Actul, care poartă semnătura lui Ion Iliescu, stipulează, negru pe alb, că preşedintele Consiliului Frontului Salvării Naţionale decretează "comutarea pedepsei capitale privindu-i pe condamnaţii Ceauşescu Nicolae şi Ceauşescu Elena la detenţie pe viaţă".

Citeste toata stirea pe www.evz.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici