Unde poţi schia în acest sfârşit de săptămână. Stratul de zăpadă din principalele staţiuni

Dacă vă pregătiţi să mergeţi la munte în weekend aflaţi de la noi care sunt pârtille cu cele mai bune condiţii de schiat.

3734 afișări
Imaginea articolului Unde poţi schia în acest sfârşit de săptămână. Stratul de zăpadă din principalele staţiuni

Sursa foto: Profimedia

Temperaturile la munte în această perioadă au fost mai ridicate decât cele normale. Tocmai din această cauză pârtiile nu au parte de foarte multă zăpadă.

La Păltiniş se schiază în condiţii bune pe majoritatea pârtiilor, doar o singură pârtie fiind închisă, anume Soarelui (E). Stratul de zăpadă măsoară aproximativ 43 de centimetri. 

La Poiana Braşov, toate pârtiile sunt deschise şi se poate schia în condiţii bune şi chiar excelente. Stratul de zăpadă este de 51 de centimetri. 

Patru pârtii din opt sunt închise la Predeal şi se poate schia în condiţii bune, stratul de zăpadă ajungând la doar 20 de centimetri. 

La Sinaia, majoritatea pârtiilor sunt închise. Totuşi, cele pe care se poate schia în condiţii acceptabile sunt Valea Dorului Sub Telescaun 1 şi 2, Valea Dorului Variantă, Valea Soarelui 1 şi 2, Lăptici 1 şi 2. Stratul de zăpadă măsoară în această zonă aproape 26 de centimetri. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici