13.000 de persoane aşteaptă sâmbătă dimineaţa să se închine la racla Sfintei Cuvioase Parascheva

Aproape 13.000 de persoane aşteaptă sâmbătă dimineaţa să se închine la racla Sfintei Cuvioase Parascheva, în curtea Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei din Iaşi.

163 afișări
Imaginea articolului 13.000 de persoane aşteaptă sâmbătă dimineaţa să se închine la racla Sfintei Cuvioase Parascheva

13.000 de persoane aşteaptă sâmbătă dimineaţa să se închine la racla Sfintei Cuvioase Parascheva

Potrivit autorităţilor, sâmbătă dimineaţa, la ora 10.00, aproximativ 12.900 de pelerini aşteptau să se închine la raclă.

Până la aceeaşi oră, trecuseră pe la racla din curtea Mitropoliei aproximativ 230.000 de persoane.

Racla Sfintei Cuvioase Parascheva va rămâne afară până sâmbătă.

Dacă numărul de pelerini va fi mare în ultima zi a pelerinajului, aşezarea sfintelor moaşte în Catedrala Mitropolitană va fi amânată până ce numărul credincioşilor va fi suficient pentru a putea fi gestionat în interior.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
pelerini,
parascheva,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici