170.000 de euro, furaţi din casa unei femei. Banii, dezgropaţi de poliţie din mai multe ascunzători

  • O femeie a reclamat faptul că i-au dispărut 170.000 de euro.
  • Aceasta ţinea banii într-un dulap din propria locuinţă.
  • Ea susţine că hoţul este un bărbat de 30 de ani.
766 afișări
Imaginea articolului 170.000 de euro, furaţi din casa unei femei. Banii, dezgropaţi de poliţie din mai multe ascunzători

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Lugoj, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Lugoj, au pus în executare două mandate de percheziţie domiciliară, în comuna Boldur, judeţul Timiş, la o persoană bănuită de furt.

La data de 14 mai, poliţiştii lugojeni au fost sesizaţi de o femeie, de 38 de ani, cu privire la faptul că un bărbat, de 30 de ani, i-ar fi sustras 170.000 de euro, dintr-un dulap aflat în locuinţa personală.

Miercuri, 19 mai, poliţiştii au stabilit că exista posibilitatea ca suma de bani sustrasă să fie ascunsă în două locuri din comuna Boldur, judeţul Timiş.

În urma percheziţiilor, au fost descoperiţi 110.300 de euro. Într-un loc au fost găsiţi 20.000 de euro, îngropaţi în curtea casei, iar, în al doilea loc au fost găsiţi 90.300 de euro, îngropaţi într-o anexă.

Din cercetări a reieşit că bărbatul de 30 de ani se află, în prezent, în afara ţării, cercetările fiind continuate pentru recuperarea în totalitate a prejudiciului şi tragerea la răspundere penală.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici