28 de copii cu probleme digestive mai sunt internaţi la spitalele din judeţul Argeş

28 de copii cu probleme digestive se află, duminică, internaţi în spitalele din judeţul Argeş, după ce, în ultimele 24 de ore, au fost externaţi nouă copii cu afecţiuni similare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

369 afișări
Imaginea articolului 28 de copii cu probleme digestive mai sunt internaţi la spitalele din judeţul Argeş

28 de copii cu probleme digestive mai sunt internaţi la spitalele din judeţul Argeş (Imagine: Shuttesrtock/ Mediafax Foto)

Numărul copiilor cu probleme digestive internaţi în spitalele din Argeş a ajuns, duminică, la 28, după ce în ultimele 24 de ore au fost externaţi doi copii ce primeau îngrijiri medicale la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti, secţia boli infecţioase, patru de la Spitalul Municipal Câmpulung şi încă trei de la Spitalul de Pediatrie Piteşti.

Potrivit unui comunicat transmis, duminică, de Prefectura Argeş, din cei 28 de copii cu probleme digestive internaţi, 24 sunt mai mici de doi ani. Cei mai mulţi, respectiv 22, se află internaţi la Spitalul de Pediatrie Piteşti, alţi cinci primesc îngrijiri medicale la Spitalul Municipal Câmpulung, iar unul este internat la Spitalul Municipal Curtea de Argeş.

Vineri şi sâmbătă, trei copii de la spitalele din Argeş au ajuns în îngrijirea medicilor de la Bucureşti. Doi copii, din care unul de zece luni, cu sindrom de vărsătură şi boală diareică acută şi celălalt în vârstă de un an, diagnosticat cu enterocolită cu germeni neprecizaţi, au fost transferaţi sâmbătă la Spitalul Matei Balş. Medicii de la Spitalul de Pediatrie Piteşti au decis să transfere, vineri, la aceeaşi unitate spitalicească din Capitală un alt bebeluş, un băieţel de un an şi zece luni, diagnosticat cu enterocolită.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici