3,3 km de piste pentru biciclete în Bucureşti. PMB a atribuit contractul de execuţie

Primăria Municipiului Bucureşti a atribuit contractul pentru execuţia a 3,3 km piste pentru biciclete pe traseul Piaţa Presei Libere – Bd. Kiseleff – Bd. Constantin Prezan, contract în valoare de 3,9 milioane lei, fără TVA.

970 afișări
Imaginea articolului 3,3 km de piste pentru biciclete în Bucureşti. PMB a atribuit contractul de execuţie

3,3 km de piste pentru biciclete în Bucureşti. PMB a atribuit contractul de execuţie

Contractul de execuţie a fost atribuit direct, în baza normei interne numărul 130/2018, lucrările urmând să fie realizate de Trustul de Clădiri Metropolitane Bucureşti. Conform contractului, TCMB va executa lucrări de construcţii de piste de biciclete, trasare marcaje rutiere, instalare indicatoare şi semnalizatoare rutiere.

Acesta este Tronsonul 2 din Traseul 1 al obiectivului de investiţii ”Implementarea unui sistem de transport cu bicicleta în zona centrală a Municipiului Bucureşti”.

„Primăria Capitalei a atribuit contractul pentru execuţia a 3,3 kilometri de pistă de bicicletă. Noua pistă va fi construită în sectorul 1, pe traseul Piaţa Presei – Bulevardul Kiseleff – Bulevardul Constantin Prezan. Lucrările vor începe în zilele următoare, urmând să dureze două luni. Viitoarea pistă pentru biciclete face parte din Traseul 1 al unui proiect care are patru trasee, cu o lungime totală de 48,25 de kilometri, din care municipalitatea a construit până acum o treime”, a declarat primarul general Nicuşor Dan.

Valoarea contractului este de 3.944.323,50 lei fără TVA, finanţarea fiind asigurată prin Fondul Naţional de Mediu, gestionat de Ministerul Mediului.

Din proiect, Primăria Capitalei a executat până în prezent 16,15 km piste biciclete, respectiv Tronsonul 1 din Traseul 1, cu o lungime de 6 km, între Piaţa Victoriei – B.dul Aviatorilor – B.dul Beijing – Str.Nicolae Caramfil – Şos.Pipera, precum şi Traseul 3, cu o lungime de 10,15 km lungime, între Calea Victoriei – B.dul Regina Elisabeta – B.dul Naţiunile Unite - Splaiul Independenţei.

Pentru celelalte trasee, se lucrează la procedura de atribuire a contractului de execuţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
pmb,
traseu biciclete,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici