34 de ani de la cutremurul din'77. Următorul seism va fi de mare adâncime - VIDEO

În 56 de secunde un seism de 7,4 pe scara Richter îndolia România. În seara de 4 martie 1977 au murit 1.578 de oameni. 1.424 numai în Bucureşti, oraş în care s-au făcut praf 33 de clădiri.

118 afișări
Imaginea articolului 34 de ani de la cutremurul din'77. Următorul seism va fi de mare adâncime - VIDEO

34 de ani de la cutremurul din'77. Următorul seism va fi de mare adâncime - VIDEO (Imagine: Mediafax Foto)

Următorul seism de proporţii va fi cel puţin teoretic unul de mare adâncime, iar unda devastatoare s-ar putea propaga către zona de nord, spre Rusia la fel ca în 1940. Asta nu înseamnă că Bucureştiul, şubrezit şi plin de clădiri fantomă, va scăpa.

Vestea îi înfioară, în primul rând pe cei care au ieşit teferi dintre ruine acum 3 decenii şi care văd că de atunci puţine lucruri s-au schimbat în bine, iar casele şi şcolile noastre nu sunt cu mult mai sigure.

Video www.stirileprotv.ro

Citeşte mai multe despre următorul seism de proporţii din România pe www.stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici