A fost stabilită cauza incendiului din Mamaia în care o fetiţă a murit carbonizată în rulota familiei

Incendiul din staţiunea Mamaia, în care o fetiţă de şase ani a murit arsă de vie în rulota familiei, în care se afla împreună cu părinţii şi fratele ei, a izbucnit în urma unei greşeli făcute de tată, transmite corespondentul MEDIAFAX.

446 afișări
Imaginea articolului A fost stabilită cauza incendiului din Mamaia în care o fetiţă a murit carbonizată în rulota familiei

A fost stabilită cauza incendiului din Mamaia în care o fetiţă a murit carbonizată în rulota familiei

Procurorii care au coordonat ancheta în acest dosar spun că expertul care a cercetat cauzele izbucnirii incendiului a ajuns la concluzia că tatăl ar fi fost de vină pentru producerea incendiului. Mai exact, acesta, în timp ce gătea, ar fi intenţionat să toarne apă într-o oală aflată pe foc, dar a încurcat recipientele, luând o sticlă cu benzină în loc de cea cu apă.

Bărbatul ar fi turnat combustibilul, care aproape instantaneu i-a aprins hainele cu care era îmbrăcat şi apoi a luat foc şi tot ce era în jur.

Fetiţa s-ar fi aflat în apropiere, flăcările cuprinzându-i şi ei hainele imediat.

Concluziile expertului au ajuns la Constanţa în urmă cu câteva zile, procurorii continuând cercetările în dosar. Cazul ar putea fi totuşi clasat, dat fiind faptul că şi tatăl a murit după o săptămână, în spital.

La începutul lunii septembrie, o fetiţă de 6 ani a murit arsă, iar fratele ei şi părinţii au ajuns la spital, după ce rulota în care se aflau a luat foc pe o stradă. Serviciul Judeţean de Ambulanţă Constanţa informa atunci că o femeie a suferit arsuri pe aproximativ 20% din suprafaţa corpului, un bărbat arsuri de gradele 2 şi 3 pe 40% din suprafaţa corpului, iar copilul de 4 ani a fost dus la spital doar pentru supraveghere, fără să fie rănit. Bărbatul a murit la o săptămână după internare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici