A sunat la 112 pentru a cere ajutorul poliţiştilor, dar a uitat că era dat în urmărire naţională

Un adolescent de 17 ani, căutat de mai mult timp de autorităţi, a sunat marţi la 112 să reclame că e înjurat şi ameninţat cu bătaia. Tânărul se certase cu un prieten din cauza zilei sale de naştere şi a cerut intervenţia autorităţilor, uitând că era dat în urmărire.

1566 afișări
Imaginea articolului A sunat la 112 pentru a cere ajutorul poliţiştilor, dar a uitat că era dat în urmărire naţională

A sunat la 112 pentru a cere ajutorul poliţiştilor, dar a uitat că era dat în urmărire naţională

Incidentul s-a produs marţi în oraşul Tecuci.

Aici, un tânăr de 17 ani din judeţul Galaţi a sunat la 112 pentru a reclama că a fost înjurat şi ameninţat cu bătaia.

Jandarmii au fost primii care au răspuns apelului de urgenţă şi tot ei au avut surpriza să afle că reclamantul era dat în urmărire. Jandarmii au mai aflat că scandalul care a dus la apelarea numărului unic de urgenţă 112 a pornit de la organizarea zilei de naştere a tânărului urmărit.

Tânărul de 17 ani s-a certat cu prietenul lui din cauza listei cu invitaţi, iar prietenul l-a înjurat şi ameninţat cu bătaia.

Adolescentul era dat în urmărire, deoarece trebuia să fie internat într-un centru de reeducare, pentru o perioadă de un an.

Tânărul care şi-a ameninţat prietenul a fost sancţionat contravenţional de către jandarmi, iar apelantul îşi va petrece ziua de naştere cu alţi invitaţi, din centrul de reeducare.

Taguri:
tânăr,
112,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici