Accesul pe Transfăgărăşan, blocat pentru intervenţia pompierilor la incendiul din Poenari

Accesul pe Transfăgărăşan va fi blocat şi miercuri, timp de o oră, pentru a permite intervenţia pompierilor în zona Cetăţii Poenari din Argeş, unde marţi o zonă a început să fumege.

131 afișări
Imaginea articolului Accesul pe Transfăgărăşan, blocat pentru intervenţia pompierilor la incendiul din Poenari

Accesul pe Transfăgărăşan, blocat o oră pentru intervenţia pompierilor la incendiul din Poenari

Potrivit IPJ Argeş, pe Drumul Naţional 7C Transfăgărăşan, între kilometri 57 şi 59, traficul va fi blocat pentru aproximativ o oră pentru a permite intervenţia pompierilor.

Şoferii sunt sfătuiţi să evite zona până la lichidarea incendiului.

Un focar de incendiu a fost descoperit marţi în apropierea Cetăţii Poenari, într-o zonă inaccesibilă terestru. Traficul pe DN7C Transfăgărăşan a fost blocat pentru a permite echipajelor de pompieri să intervină în zona de pe versantul nordic. Mai multe echipaje de la ISU şi un elicopter cu dispozitiv special de stingere au intervenit.

Incendiul de vegetaţie izbucnit, la sfârşitul săptămânii trecute, de la o ţigară care a fost aruncată la întâmplare lângă Cetatea Poenari, a fost declarat lichidat după cinci zile, joi fiind identificate ultimele focare, lichidate de salvatori.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici