Accident cu o maşină fără RCA? Uite cum poţi primi despăgubiri

Să fii lovit de o maşină fără asigurare RCA este coşmarul oricărui şofer, însă nu este imposibil, având în vedere cifrele recente publicate de Consiliul Concurenţei. Din totalul autovehiculelor înmatriculate, doar 72,5% au încheiată o asigurare RCA.

2302 afișări
Imaginea articolului Accident cu o maşină fără RCA? Uite cum poţi primi despăgubiri

Accident cu o maşină fără RCA? Uite cum poţi primi despăgubiri (Imagine: Shutterstock)

Să fii lovit de o maşină fără asigurare RCA este coşmarul oricărui şofer, însă nu este imposibil, având în vedere cifrele recente publicate de Consiliul Concurenţei. Din totalul autovehiculelor înmatriculate, doar 72,5% au încheiată o asigurare RCA.

înregistrat în nouă judeţe din sudul şi sud-estul ţării, respectiv, Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu, Călăraşi, Ialomiţa, Constanţa, Tulcea şi Galaţi. Cele mai ridicate rate, de peste 74%, sunt consemnate în alte nouă judeţe, în principal din centrul şi nord-vestul ţării.

Brokerii de asigurări avertizează că anul viitor aduce un nou val de scumpiri pe piaţa poliţelor obligatorii, deci şansele ca numărul maşinilor fără RCA să crească este destul de mari.

Vedeţi articolul integral pe www.promotor.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici