Accident cumplit în Roman. Pietoni loviţi de o femeie care făcea manevre să iasă cu maşina dintr-o parcare

O femeie, aflată la volanul unui autoturism, a lovit trei pietoni şi trei maşini în timp ce încerca să iasă dintr-o parcare din oraşul Roman. Victimele au ajuns la spital.

2255 afișări
Imaginea articolului Accident cumplit în Roman. Pietoni loviţi de o femeie care făcea manevre să iasă cu maşina dintr-o parcare

Accident cumplit în Roman. Pietoni loviţi de o femeie care făcea manevre să iasă cu maşina dintr-o parcare

Accidentul a avut loc sâmbătă în oraşul Roman. Poliţiştii au stabilit că o femeie de 60 de ani din Roman, în timp efectua manevra de ieşire din parcare fără a se asigura, a accidentat trei persoane şi a avariat trei maşini.

Cei trei pietoni, cu vârste cuprinse între 42 şi 53 de ani, au fost răniţi şi au fost duşi cu ambulanţele la spital. Femeia care a provocat accidentul a fost verificată cu etilotestul, rezultatul fiind negativ.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier. Ei au întocmit dosar penal de vătămare corporală din culpă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici