Accident cumplit pe DN2. Două autoturisme s-au LOVIT frontal. Au rezultat OPT victime

Trei persoane au murit şi cinci au fost rănite, duminică, într-un accident petrecut pe DN2, în judeţul Vrancea, după ce două maşini s-au ciocnit. În urmă cu numai o săptămână, tot pe DN2 din judeţul Vrancea, patru persoane, între care un copil, au murit şi alte două au fost rănite grav.

4042 afișări
Imaginea articolului Accident cumplit pe DN2. Două autoturisme s-au LOVIT frontal. Au rezultat OPT victime

Două autoturisme s-au LOVIT frontal. Au rezultat OPT victime, în accidentul de pe DN2

Potrivit Poliţiei Vrancea, circulaţia rutieră este blocată la această oră pe DN2, la ieşire din municipiul Adjud către Domneşti, unde s-a produs o coliziune între două autoturisme.

Impactul s-a soldat cu decesul a trei persoane.

”Conform primelor date, din păcate, trei persoane nu prezintă semne vitale”, arată reprezentanţii Poliţiei Vrancea.

Cauza probabilă a accidentului este pătrunderea pe contrasens a uneia din cele două maşini.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Vrancea, Florin Olaru, în cele două maşini se aflau în total opt persoane. Trei persoane au murit. Celelate cinci persoane implicate au fost rănite, două fiind în stare gravă.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră este întreruptă pe DN 2 între localităţile Domneşti – Târg şi Adjud, judeţul Vrancea, din cauza accidentului.

În urmă cu numai o săptămână, tot pe DN2, în comuna Garoafa din judeţul Vrancea, patru persoane, între care un copil, au murit şi alte două au fost rănite grav.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici