Accident feroviar | Două vagoane ale unui tren de marfă au deraiat în Constanţa | FOTO

Două vagoane ale unui tren cu vagoane cisternă au deraiat, duminică, pe podul IPMC din municipiul Constanţa. Potrivit ISU Dobrogea, vagoanele erau goale, nimeni nu a fost rănit, iar zona a fost perimetrizată.

1608 afișări
Imaginea articolului Accident feroviar | Două vagoane ale unui tren de marfă au deraiat în Constanţa | FOTO

Două vagoane ale unui tren de marfă au deraiat în Constanţa

Vagoanele trenului de marfă au deraiat imediat ce au trecut peste podul feroviar IPMC din municipiul Constanţa.

La locul accidentului feroviar s-a deplasat o autospecială de stingere care asigură măsurile de prevenire şi stingere a unui eventual incendiu.

Reprezentanţii ISU Dobrogea declară că vagoanele erau goale.

Potrivit aceloraşi surse, nimeni nu a fost rănit.

Zona a fost perimetrizată.

Motivele pentru care s-a produs accidentul feroviar nu sunt cunoscute la această oră.

CFR SA a informat că trenul de marfă aparţine operatorului privat Tehnotrans.

”Două vagoane din compunerea unui tren de marfă care aparţine operatorului privat Tehnotrans au deraiat la intrare în staţia Constanţa Mărfuri, staţie aflată pe secţia neinteroperabilă Palas - Cap Midia, care este administrată de gestionarul privat de infrastructura GFR. Menţionăm faptul că pe secţia Palas - Cap Midia nu circulă trenuri de călători. De asemenea, facem precizarea că CFR SA, administratorul infrastructurii feroviare publice, va asigura suportul tehnic necesar operaţiunilor de intervenţie, cu utilaj de mare tonaj pentru ridicarea şi repunerea pe şină a celor două vagoane”, arată CFR SA.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici