Accident feroviar pe ruta Bucureşti Nord - Suceava: trei persoane au murit şi două au fost rănite

  • O maşină a fost lovită de tren în comuna Iteşti din judeţul Bacău
  • Potrivit ISU Bacău, trei persoane au murit, iar altele două au fost preluate de echipajele medicale
  • Trenul circula dinspre Bucureşti spre Suceava, iar circulaţia feroviară este blocată în zonă
6404 afișări
Imaginea articolului Accident feroviar pe ruta Bucureşti Nord - Suceava: trei persoane au murit şi două au fost rănite

Accident feroviar pe ruta Bucureşti Nord - Suceava: trei persoane au murit şi două au fost rănite

UPDATE

Accidentul a avut loc după ce un bărbat de 65 de ani nu s-a asigurat la trecerea la nivel cu calea ferată.

„În jurul orei 15.30, conducătorul auto de 65 de ani se deplasa de pe un drum comunal către DN2 şi la o trecere la nivel cu carea ferată, pe fondul neasigurării a fost lovit de un tren Interegio Bucureşti Suceava. Trecerea la nivel era prevăzut că cu semnale acustice şi luminoase. Atât şoferul, cât şi conductorul trenului au fost testaţi alcoolscopic, iar rezultatul a fost negativ.”, a declarat pentru Mediafax Gabi Ciobanu, purtător de cuvânt al IPJ Bacău.

A fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Ştire iniţială

Accidentul a avut loc luni după-amiază în localitatea Dumbrava, comuna Iteşsti, judeţul Bacău. O maşină a fost lovită de trenul Bucureşti Nord - Suceava, la o trecere la nivel cu calea ferată, semnalizată cu semnale acustice şi luminoase. 
 
În maşină se aflau 5 persoane, iar potrivit reprezentanţilor ISU Bacău, trei dintre ele au murit. Celelalte două au fost transportate la spital.  Trenul nu a deraiat, iar circulaţia feroviară în zonă este blocată. 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici