Accident grav în Arad. O persoană a murit şi alta a fost rănită după ce o maşină a fost lovită de un tren pe un drum tehnologic

O femeie a murit, iar un bărbat este rănit grav, după ce maşina în care se aflau, care circula pe un drum tehnologic din judeţul Arad, a fost lovită, vineri, de o locomotivă, la intersecţia căii ferate Arad cu Sînnicolau Mare.

1203 afișări
Imaginea articolului Accident grav în Arad. O persoană a murit şi alta a fost rănită după ce o maşină a fost lovită de un tren pe un drum tehnologic

Accident grav în Arad. O persoană a murit şi alta a fost rănită după ce o maşină a fost lovită de un tren pe un drum tehnologic

Potrivit ISU Arad, la locul accidentului au fost găsite două persoane, un bărbat cu răni la nivelul capului şi o femeie, prinsă în maşină, sub locomotivă.

„Forţele de intervenţie au ajuns la fata locului. O victimă este conştientă, are traumatisme la faţă şi i se acordă îngrijiri medicale de către SMURD, iar cea inconştientă (posibil decedată) este încarcerată, maşina este prinsă sub locomotivă. Echipajul pentru descarcerare acţionează pentru extragerea victimei”, au anunţat reprezentanţii ISU Arad.

După ce au reuşit să scoată a doua victimă din maşină, medicii SMURD au constatat decesul acesteia.

Poliţiştii au stabilit că accidentul s-a produs după ce bărbatul, rănit grav, ar fi condus maşina pe un drum care nu este încadrat în categoria drumurilor publice, ci este unul tehnologic.

„Un bărbat a condus un autoturism pe un drum tehnologic (neîncadrat în categoria drumurilor publice), şi în timp ce traversa calea ferată fără să se asigure, la intersecţia căii ferate Arad-Sânnicolau Mare, a fost acroşat de trenul IR 16171, care se deplasa în direcţia Periam”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Arad.

Trenul care a lovit maşina avea două vagoane, în care erau 23 de călători. Pentru preluarea acestora, dat fiind faptul că garnitura nu poate pleca de pe loc, circulaţia feroviară fiind blocată, de la Detaşamentul Arad urmează să plece spre locul accidentului două microbuze.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
mort,
tren,
accident

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici