ACCIDENT GRAV în Bacău: Un tânăr a murit şi alţi cinci au fost răniţi

Un tânăr a murit şi alţi cinci au fost răniţi, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în urma unui accident care a avut loc în apropiere de municipiul Bacău, după ce şoferul maşinii în care se aflau, care consumase băuturi alcoolice, a intrat într-un gard.

833 afișări
Imaginea articolului ACCIDENT GRAV în Bacău: Un tânăr a murit şi alţi cinci au fost răniţi

ACCIDENT GRAV în Bacău: Un tânăr a murit şi alţi cinci au fost răniţi (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit cercetărilor făcute de poliţiştii băcăuani, accidentul s-a produs în localitatea Luizi-Călugăra, pe DN 11 Oneşti-Bacău.

Şoferul maşinii, un tânăr de 27 de ani, a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă şi s-a izbit violent de gardul unei locuinţe de pe marginea drumului.

"În urma impactului, un pasager de 30 de ani a murit pe loc, iar alţi patru, cu vârste cuprinse între 19 şi 30 de ani, au fost răniţi, la fel şi şoferul. Victimele accidentului au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău. Poliţiştii au procedat şi la testarea şoferului cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 1,26 mg/litru alcool pur în aerul expirat", a declarat, duminică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Bacău, Narcisa Butnaru.

Poliţiştii băcăuani au întocmit dosar penal pe numele şoferului pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice peste limita legală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici