Accident grav în Bucureşti: O tânără a murit după ce a plonjat cu maşina în Dâmboviţa

O tânără de 26 de ani a murit, vineri dimineaţa, după ce a căzut cu maşina în râul Dâmboviţa, în apropiere de Târgul Vitan din Capitală.

12106 afișări
Imaginea articolului Accident grav în Bucureşti: O tânără a murit după ce a plonjat cu maşina în Dâmboviţa

Accident grav în Bucureşti: O tânără a murit după maşina sa a căzut în Dâmboviţa (Imagine: Octav Ganea/ Arhiva Mediafax Foto)

”La faţa locului am găsit autoturismul răsturnat pe plafon şi în interior scafandii au identificat victima în vârstă de 26 de ani, blocată în autourism şi în stare de inconştienţă. A fost preluată de echipajul SMURD în vederea aplăcării manevrelor de resuscitare, însă la scurt timp au declarat decesul acesteia. Scafandrii au continuat verificarea zonei respective pentru căutarea altor posibile victime, până în aceste moment nefiind identificate alte persoane. Intervenţia a fost dificilă pentru că autoturismul era răsturnat pe plafon (...), în rest căutarea s-a făcut cu destulă uşurinţă pentru că apa nu are o adâncime foarte mare”, a declarat Daniel Vasile, purtător de cuvânt ISU Bucureşti, la B1 TV.

”În jurul orei 7.00 am fost sesizaţi prin apel de urgeţă 112 cu privire la faptul că un autovehicul a plonjat în râul Dâmboviţa. La faţa locului, poliţiştii au constatat că autovehicului se deplasa de la Bucureşti spre centura Bucureştiului, a pierdut controlul direcţiei de mers şi a plonjat în râu. (...) Deocamdată nu ne putem pronunţa cu privire la cauze, se va dispune o necorpsie precum şi expertiza tehnică a autovehiculului”, a explicat Claudia Burada, purtător de cuvânt IPJ Ilfov.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici