Accident grav în Buzău. O persoană a murit

136 afișări
Imaginea articolului Accident grav în Buzău. O persoană a murit

Centrul Infotrafic anunţă că sâmbătă, pe DN 2B, în localitatea Gălbinaşi s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate un autoturism şi un autocamion. Două persoane au fost rănite grav în urma accidentului din judeţul Buzău.

Echipajele medicale au făcut manevre de resuscitare, dar în cazul unei persoane a fost declarat decesul.

„Din primele date de la faţa locului a reieşit că autoturismul condus pe direcţia Buzău către Brăila de către un şofer în vârstă de 36 de ani, din Galaţi, a intrat în coliziune cu autocamionul de mare tonaj care circula înaintea sa, la volanul căruia se afla un şofer de 59 de ani, din Prahova. Accidentul s-a soldat cu decesul şoferului autoturismului şi rănirea pasagerei acestuia, o femeie în vârstă de 29 de ani, de asemenea din Galaţi. Persoana rănită a fost preluată de ambulanţă şi transportată la spital pentru îngrijiri medicale”, au anunţat poliţiştii.

Anchetatorii continuă cercetările şi vor deschide un dosar penal.

Circulaţia rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici