ACCIDENT GRAV în Giurgiu:Trei poliţişti au murit şi al patrulea este rănit grav, după ce s-au răsturnat cu maşina

Trei poliţişti din Capitală au murit şi un al patrulea este rănit grav după ce maşina cu care mergeau spre casă s-a răsturnat, miercuri dimineaţă, în localitatea Uzunu (Giurgiu), din primele informaţii rezultând că şoferul a adormit la volan, a declarat Adrian Creangă, de la Centrul Infotrafic.

4351 afișări
Imaginea articolului ACCIDENT GRAV în Giurgiu:Trei poliţişti au murit şi al patrulea este rănit grav, după ce s-au răsturnat cu maşina

ACCIDENT GRAV în Giurgiu:Trei poliţişti au murit şi al patrulea este rănit grav, după ce s-au răsturnat cu maşina (Imagine: Cristi Vatavu/Mediafax Foto)

Potrivit lui Adrian Creangă, accidentul a avut loc în jurul orei 6.50, pe DN 5, Bucureşti - Giurgiu, la kilometrul 41, în localitatea Uzunu, după ce maşina în care erau cei patru poliţişti a intrat într-un parapet de pe marginea drumului şi s-a răsturnat.

În urma accidentului, trei poliţişti au murit şi al patrulea este rănit grav. Din primele informaţii rezultă că şoferul ar fi adormit la volan, a mai spus Adrian Creangă.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Giurgiu, cei patru poliţişti din Capitală au fost de serviciu marţi noapte şi se îndreptau spre casă într- un autoturism proprietatea personala a unuia dintre ei.

"Cei patru veneau de la serviciu din Capitala, iar între Uuzunu şi Daia, pe sensul Bucureşti - Giurgiu, la kilometrul 41, primele noastre date arată că maşina a părăsit partea carosabilă şi a intrat într-un parapet al unei parcării. Sunt trei morţi şi un rănit grav, acesta fiind dus la spital", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu, Cornel Vasilache.

Cei patru poliţişti lucrau la Secţia 14 din Bucureşti

Cei patru poliţişti locuiau la Giurgiu şi făceau naveta în Capitală, fiind angajaţi ai Secţiei 14 Poliţie. În momentul producerii accidentului, cei patru poliţişti se întorceau de la serviciu cu maşina unuia dintre ei.

"Toţi sunt angajaţi ai MAI, la Secţia 14 Poliţie din Bucureşti şi domiciliază în municipiul Giurgiu, deci făceau naveta la serviciu. Acum se întorceau de la muncă, iar pe DN 5, între localităţile Uzunu şi Daia, şoferul a pierdut controlul volanului, maşina ieşind de pe şosea prin dreapta şi lovind un parapet al unei parcări", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Giurgiu.

În urma accidentului, şi-au pierdut viaţa poliţiştul aflat la volanul maşinii, Alexandru B. (34 de ani), şi doi colegi ai acestuia, respectiv Marian G. (38 de ani) şi Viorel P. (42 de ani).

De asemenea, un al patrulea poliţist, Cristian V. (39 de ani), a fost grav rănit, fiind transportat cu o ambulanţă la Spitalul "Bagdasar-Arseni" din Bucureşti.

Potrivit unor surse din poliţie, cei patru poliţişti lucrau la Secţia 14 din Capitală de aproximativ un an şi jumătate, după ce fuseseră disponibilizaţi de la Şcoala de aplicaţii navale Giurgiu, ca urmare a reorganizării Poliţiei de Frontieră.

La momentul respectiv, aproximativ 20 de poliţişti de frontieră disponibilizaţi au fost angajaţi la Poliţia Capitalei, în Sectorul 4, la secţiile 14, 15, 16 şi 26, au precizat sursele citate.

În condiţiile în care făceau naveta, cei patru poliţişti de la Secţia 14 fuseseră puşi să lucreze pe aceeaşi tură. Aceştia veneau şi plecau de la serviciu cu maşina unuia dintre ei, contribuind cu toţii la benzină, au mai spus sursele citate.

Reprezentanţi din poliţie au mers în Giurgiu după accident, fiind făcute toate demersurile pentru a ajuta familiile poliţiştilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici