Accident grav în judeţul Sibiu: Un copil şi o tânără au murit după ciocnirea a două maşini. Traficul în zonă, complet blocat

Un copil şi o tânără au murit pe loc, joi seară, şi alte două persoane au fost rănite după ce două maşini s-au ciocnit pe drumul naţional 1, în dreptul localităţii Scoreiu, judeţul Sibiu, traficul în zona accidentului fiind complet blocat.

360 afișări
Imaginea articolului Accident grav în judeţul Sibiu: Un copil şi o tânără au murit după ciocnirea a două maşini. Traficul în zonă, complet blocat

Accident grav în judeţul Sibiu: Un copil şi o tânără au murit după ciocnirea a două maşini. Traficul în zonă, complet blocat (Imagine: Shutterstock)

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Sibiu, Luciana Balteş, a declarat, joi seară, corespondentului MEDIAFAX, că două maşini s-au ciocnit pe drumul naţional 1, în apropierea localităţii Scoreu.

"Este vorba despre un accident grav. Un autoturism care venea către Sibiu a efectuat o depăşire neregulamentară şi a intrat în coliziune cu o altă maşină. O tânără şi un copil au decedat pe loc, iar alte două personae sunt rănite”, a declarat Luciana Balteş.

Sursa citată nu a putut preciza care este vârsta victimelor.

“Nu avem, deocamdată, informaţii de la colegii de la SMURD pentru că încă se intervine la locul accidentului, unde traficul este complet blocat", a mai declarat Luciana Balteş.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu, la locul accidentului au fost trimise două echipaje SMURD, un echipaj al Ambulanţei şi un echipaj de descarcerare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici