Accident grav la circ. Un acrobat este în stare gravă după ce a căzut de la mare înălţime

Un acrobat a căzut de la aproximativ şapte metri înălţime în timpul unor exerciţii. Accidentul s-a produs vineri seara la circul din Bucureşti. Acrobatul a ajuns în stare foarte gravă la spital.

3217 afișări
Imaginea articolului Accident grav la circ. Un acrobat este în stare gravă după ce a căzut de la mare înălţime

Accident grav la circ. Un acrobat este în stare gravă după ce a căzut de la mare înălţime

Victima este acrobat la circul Metropolitan, fost sportiv de performanţă, în vârstă de 30 de ani. Accidentul s-a întâmplat la repetiţii. Alex este dresor de cai şi face numere la înălţine.

Accidentul s-a produs în timpul unui exerciţiu şi, potrivit primelor informaţii, acrobatul ar fi căzut în gol circa şapte metri. El a fost transportat de urgenţă la Spitalul de Urgenţă Floreasca.

Surse din cadrul unităţii medicale spun că victima este în stare gravă. Acrobatul are traumatism cranio-cerebral şi fractură la picior.

Victima va fi operată la picior şi apoi va fi dusă la secţia reanimare. Prognosticul medicilor este rezervat, precizează sursele.

„Prea multe informaţii nu avem în acest moment. Eu eram în birou când s-a întamplat tragedia. Când am ajuns în sală, Alex era deja într-o baltă de sânge”, a declarat Daminescu Adrian, directorul de la Circul Metropolitan.

Actul era în pregătire de doi ani de zile şi noul director îşi dorea să îl scoată de tot din programul circului. Tot din cauza acestul act a avut loc un alt accident din 2017, când un cascador de 66 de ani a căzut de la 8 metri.

Toţi acrobaţii sunt legaţi cu centuri/corzi, iar la accidentul de astăzi, deşi Alex era asigurat, coarda, scripetele şi carabina au rămas în aer.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici