VIDEO Accident grav la Trofeul Câmpulung, unde o maşină s-a răsturnat de mai multe ori. În ce stare se află pilotul

  • Un pilot a supravieţuit după ce maşina pe care o conducea s-a răsturnat de mai multe ori în timpul unei competiţii de automobilism.
  • Incidentul a avut loc duminică în timpul concursului Viteză în coastă: Trofeul Câmpulung 500.
2510 afișări
Imaginea articolului VIDEO Accident grav la Trofeul Câmpulung, unde o maşină s-a răsturnat de mai multe ori. În ce stare se află pilotul

VIDEO Accident grav la Trofeul Câmpulung, unde o maşină s-a răsturnat de mai multe ori. În ce stare se află pilotul

Conform imaginilor filmate de un spectator, maşina condusă de un pilot derapează, iese de pe şosea, loveşte mai mulţi copaci şi se răstoarnă de câteva ori.

În final, maşina distrusă parţial aterizează pe şosea, chiar în faţa unor spectatori. Aceştia o iau la fugă în momentul în care văd maşina rotindu-se prin aer.

Ulterior, imaginile cu accidentul spectaculos au fost publicate pe Facebook.

„Ieşire în decor a lui Costin Popescu la Trofeul Câmpulung 500”, scrie în comentariul care însoţeşte imaginile de pe reţeaua de socializare.

Primele informaţii arată că pilotul nu a suferit răni grave.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici