Accident grav pe DN79: Doi bărbaţi au murit după ce maşinile pe care le conduceau s-au ciocnit frontal

Doi bărbaţi au murit, miercuri, într-un grav accident de circulaţie care s-a produs pe DN79 Arad-Oradea, circulaţia în zonă fiind blocată în momentul transmiterii acestei ştiri.

2124 afișări
Imaginea articolului Accident grav pe DN79: Doi bărbaţi au murit după ce maşinile pe care le conduceau s-au ciocnit frontal

Accident grav pe DN79: Doi bărbaţi au murit după ce maşinile pe care le conduceau s-au ciocnit frontal

Accidentul, în care au fost implicate un camion şi o maşină mică ce circulau din sens opus, a avut loc între comuna Zimandu Nou şi intersecţia spre oraşele Curtici şi Sântana. În cele două maşini se aflau doar şoferii.

"Accientul s-a produs pe drumul ce face legătura între municipiile Arad şi Oradea, în zona localităţi Zimand, în momentul sosirii echipajelor de intervenţie, un echipaj descarceare a Detaşamentului Arad şi echipajele de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Staţia Arad, au constatat că este vorba despre două victime, ambele decedate, şoferii. Unul dintre şoferi era într-un autocamion de 7,5 tone, iar celălalt şofer, într-un autoturism. S-a trecut la scoaterea victimelor în momentul în care colegii de la Poliţie au efectuat cercetările specifice la faţa locului. La ora accidentului, din cauză prezenţei echipajelor de intervenţie şi a coleziunilor celor două maşini, drumul este blocat", a declarat corespondentului MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, căpitan George Pleşca.

Conform primelor cercetări, conducătorul maşinii mici a pierdut controlul asupra volanului şi pătruns pe contrasens, unde s-a ciocnit frontal de un camion, în urma impactului deosebit de puternic, camionul fiind proiectat afara părţii carosabile, într-un şanţ. Primele cercetări mai arată că la faţa locului nu sunt urme de frânare.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici