ACCIDENT ÎN CAPITALĂ: O persoană a fost rănită după ce o maşină urmărită de Poliţie a lovit un alt autoturism

O persoană a fost rănită miercuri seară, în Capitală, după ce autoturismul în care se afla a fost lovit de o altă maşină, urmărită de un echipaj de Poliţie deoarece existau informaţii că şoferul acesteia nu are permis, au declarat, pentru MEDIAFAX, oficiali din Poliţie.

773 afișări
Imaginea articolului ACCIDENT ÎN CAPITALĂ: O persoană a fost rănită după ce o maşină urmărită de Poliţie a lovit un alt autoturism

O persoană a fost rănită după ce o maşină urmărită de Poliţie a lovit un alt autoturism (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Urmărirea a început în localitatea Chitila şi s-a încheiat în Bucureşti, pe strada Laminorului din sectorul 1, unde maşina al cărei şofer ar fi circulat fără permis, un Audi, a lovit un Fiat.

În urma accidentului, o persoană aflată în Fiat a fost rănită şi transportată la Spitalul Elias, potrivit surselor citate.

În Audi se aflau mai multe persoane, iar poliţiştii încearcă să afle care dintre acestea era la volan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici