Accident în Capitală: Şapte persoane au fost rănite. Şoferul vinovat a fugit de la faţa locului

Şapte persoane au fost rănite uşor, după ce microbuzul în care se aflau a fost lovit de un autoturism, joi dimineaţă, pe Şoseaua Sălaj din Capitală.

1254 afișări
Imaginea articolului Accident în Capitală: Şapte persoane au fost rănite. Şoferul vinovat a fugit de la faţa locului

Accident în Capitală: Şapte persoane au fost rănite. Şoferul vinovat a fugit de la faţa locului(Imagine: Thomas Campean/Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei, Ioana Stancu, a declarat, pentru MEDIAFAX, că accidentul în care au fost rănite şapte persoane a avut loc joi dimineaţă, la intersecţia străzii Cârlibaba cu Şoseaua Sălaj. Şoferul unui autoturism Mercedes a intrat pe contrasens, pe strada Cârlibaba, în apropierea intersecţiei cu Şoseaua Sălaj, şi a lovit un microbuz în care se aflau şase pasageri.

În urma accidentului, cei şase pasageri din microbuz şi o altă persoană aflată în Mercedes au fost răniţi uşor, nefiind necesară transportarea lor la spital. Şoferul autoturismului a fugit de la locul accidentului, a precizat Ioana Stancu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici