Accident în care a fost implicată o maşină SPP în Capitală: O femeie, rănită grav după ce a fost lovită pe trotuar - FOTO

O femeie a ajuns în stare gravă la Spitalul de Urgenţă Floreasca, vineri, după ce a fost lovită pe trotuar de o maşină condusă de un cetăţean spaniol care a trecut pe culoarea roşie a semaforului şi intrat într-un alt autoturism.

5100 afișări
Imaginea articolului Accident în care a fost implicată o maşină SPP în Capitală: O femeie, rănită grav după ce a fost lovită pe trotuar - FOTO

Femeie rănită grav după ce a fost lovită de o maşină pe trotuar, pe Calea Victoriei din Capitală (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei, Ioana Stancu, a declarat pentru MEDIAFAX că accidentul a avut loc vineri, în jurul orei 10.30, la intersecţia dintre Calea Victoriei şi Bulevardul Dacia.

Stancu a precizat că din primele cercetări rezultă că accidentul a fost provocat de un cetăţean spaniol, în vârstă de 32 de ani, care nu a respectat culoarea roşie a semaforului de pe Bulevardul Dacia şi a intrat cu autoturismul Mercedes într-un BMW care circula regulamentar pe Calea Victoriei.

În urma coliziunii, cele două maşini au ajuns pe trotuarul de lângă hotelul Golden Tulip, unde autoturismul Mercedes a lovit o femeie. Aceasta a fost stabilizată de un echipaj SMURD sosit la faţa locului, fiind apoi transportată la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală.

Femeia lovită este în comă la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală.

"Este în stare foarte gravă. Este în comă, în secţia de Anestezie Terapie Intensivă", a spus pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Floreasca, Bogdan Opriţa.

Şoferul autoturismul BMW a fost şi el rănit în urma accidentului, după ce maşina s-a răsturnat.

Circulaţia a fost restricţionată timp de aproximativ o oră, dinspre Piaţa Victoriei spre Calea Victorie, pentru cercetări.

Purtătorul de cuvânt al SPP, Bogdan Onea, a declarat pentru MEDIAFAX că unul dintre cele două autoturisme implicate în accident aparţine Serviciului şi că acesta nu făcea parte din nicio coloană oficială.

"Autoturismul nostru se deplasa pe Calea Victoriei. Acesta nu făcea parte din nicio coloană oficială. Autoturismul a fost lovut de către un alt autoturism, de teren. În prezent se fac cercetări", a declarat maiorul Bogdan Onea.

El a mai spus că şoferul SPP efectuează în prezent o evaluare medicală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici