ACCIDENT în Dâmboviţa: Un mort şi cinci răniţi, după ce un microbuz s-a ciocnit cu un autobuz

O persoană a murit, iar alte cinci au fost rănite, miercuri dimineaţă, după ce un microbuz de marfă s-a ciocnit cu un autobuz în care se aflau 20 de muncitori navetişti, pe DN 72 Târgovişte-Ploieşti, în localitatea dâmboviţeană Ion Luca Caragiale.

374 afișări
Imaginea articolului ACCIDENT în Dâmboviţa: Un mort şi cinci răniţi, după ce un microbuz s-a ciocnit cu un autobuz

ACCIDENT în Dâmboviţa: Un mort şi cinci răniţi, după ce un microbuz s-a ciocnit cu un autobuz (Imagine: Shutterstock)

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Rutiere Dâmboviţa, vinovat de producerea accidentului este şoferul microbuzului de marfă, care s-a angajat într-o depăşire neregulamentară.

"Primele date arată că şoferul microbuzului, care era singur în maşină, a depăşit o coloană de tiruri şi nu a mai putut să revină pe banda sa de deplasare, maşina ciocnindu-se cu autobuzul în care se aflau 20 de pasageri care se îndreptau spre Parcul Industrial Ploieşti", a declarat şeful Serviciului Poliţiei Rutiere Dâmboviţa, comisar-şef Ion Niculae.

În urma impactului, şoferul microbuzului a murit pe loc, iar cinci persoane din autobuzul care transporta muncitori navetişti au fost rănite.

La faţa locului au ajuns pompierii militari care au descarcerat victimele din autovehiculele avariate, cei cinci răniţi fiind transportaţi cu ambulanţele la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte.

În urma accidentului, traficul rutier pe DN 72 a fost blocat pentru aproximativ o jumătate de oră, timp în care circulaţia s-a desfăşurat deviat, pe lângă şoseaua principală, prin zona gării din localitatea dâmboviţeană Ion Luca Caragiale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici