Accident în Galaţi soldat cu un mort şi doi răniţi, provocat de un şofer beat

Un bărbat de 50 de ani a murit după ce maşina în care era, condusă de un tânăr care băuse, a intrat pe contrasens, în comuna Cuca din judeţul Galaţi, şi s-a izbit de o altă maşină. În urma impactului, şoferul care consumase alcool şi o femeie din maşina lovită au fost răniţi.

5005 afișări
Imaginea articolului Accident în Galaţi soldat cu un mort şi doi răniţi, provocat de un şofer beat

Accident în Galaţi soldat cu un mort şi doi răniţi, provocat de un şofer beat

Accidentul s-a produs sâmbătă după-amiază pe DN24D, în comuna Cuca din judeţul Galaţi, unde două maşini s-au lovit violent după ce un şofer în vârstă de 22 de ani a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens.

În urma impactului, un bărbat aflat în maşina condusă de tânărul de 22 de ani a fost proiectat pe geam şi grav rănit. Medicii au încercat să-l salveze, dar după o oră de tentative l-au declarat decedat.

Şoferul a fost trimis de urgenţă la spital cu o ambulanţă.

„Erau doi bărbaţi în prima maşină, unul dintre ei a intrat în stop cardio-respirator, s-au făcut manevre de resuscitare, dar nu a putut fi salvat. A fost declarat decedat. Celălalt are numeroase traumatisme, este lovit şi la coloană, dar nu-i o situaţie critică. A fost transportat la spitalul din Galaţi cu o ambulanţă. La misiune au participat două ambulanţe şi elicopterul SMURD, dar aparatul de zbor a plecat fără pacient pentru că se lăsa întunericul”, a declarat, pentru MEDIAFAX, directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă, Mihai Polinschi.

La volanul maşinii care circula regulamentar se afla o femeie. Aceasta a fost rănită uşor şi le-a povestit poliţiştilor că s-a trezit cu maşina cealaltă pe sensul ei de mers. Ulterior, poliţiştii au aflat că şoferul în vârstă de 22 de ani consumase alcool.

„Accidentul s-a produs pe DN24, la Cuca spre Băleni. Două autoturisme au fost implicate, primul condus de o femeie de 51 de ani din Galaţi. Celălalt a fost condus de un bărbat de 22 ani. Se pare că bărbatul a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens. Pasagerul dreapta faţă din acea maşină a fost proiectat prin parbriz, a fost declarat decedat. După testarea cu etilotestul, poliţiştii au constatat că şoferul de 22 de ani consumase alcool, avea 0,21 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, Gabriela Costin.

În acest caz, poliţiştii urmează să deschidă dosar penal pentru ucidere din culpă, vătămare corporală şi conducere sub influenţa alcoolului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici