ACCIDENT în Ialomiţa: Două persoane au murit, iar alte trei au fost rănite după ce două maşini s-au ciocnit

Două persoane au murit, iar alte trei, între care şi un copil, au fost rănite grav, duminică, într-un accident produs pe DN 2 Bucureşti - Urziceni, în localitatea ialomiţeană Coşereni, după ce două maşini s-au ciocnit.

558 afișări
Imaginea articolului ACCIDENT în Ialomiţa: Două persoane au murit, iar alte trei au fost rănite după ce două maşini s-au ciocnit

Ialomiţa: Două persoane au murit, iar alte trei au fost rănite după ce două maşini s-au ciocnit (Imagine: Octav Ganea/Publimedia)

Potrivit representanţilor Poliţiei Ialomiţa, primele cercetări arată că două autoturisme s-au ciocnit, în urma impactului două persoane decedând, iar trei fiind rănite.

"Într-o maşină erau şoferul şi trei persoane, un bărbat şi o femeie au decedat, iar un copil rănit a fost preluat de ambulanţă. În cealaltă maşină sunt doi răniţi, unul va fi preluat cu elicopterul SMURD şi transportat la un spital din Bucureşti, iar celălalt va fi transportat la spital cu salvarea. Nu se cunoaşte dinamica acidentului, cert este că o maşină a intrat pe contrasens în cealaltă", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Ialomiţa, Andreea Loghin.

Ea a precizat că traficul în zona accidentului este blocat în prezent.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici