Accident în lanţ în Argeş: Doi copii şi tatăl lor, în stare gravă

Doi copii şi tatăl lor au ajuns în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti, în noaptea de duminică spre luni, după ce maşina în care se aflau a fost implicată într-un accident în lanţ care a avut loc pe pe DN 65 Piteşti-Slatina, în localitatea argeşeană Albota.

663 afișări
Imaginea articolului Accident în lanţ în Argeş: Doi copii şi tatăl lor, în stare gravă

Accident în lanţ în Argeş: Doi copii şi tatăl lor, în stare gravă

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Arges, în accident au fost implicate patru autorisme, toate fiind avariate în urma impactului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Primele date arată că un şofer a vrut să depăşească pe partea dreaptă o coloană de maşini, însă a împins un autoturism care circula regulamentar, ulterior alte două maşini fiind implicate în accident.

La faţa locului s-au deplasat trei echipaje de la Ambulanţă şi unul de la SMURD.

În urma accidentului, trei persoane, şoferul uneia dintre maşini şi copiii săi, au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti.

Traficul pe 65 Piteşti-Slatina în zona accidentului a fost blocată o jumătate de oră până când maşinile au fost scoase în afara carosabilului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici