Accident în lanţ pe DN 67. Opt maşini, implicate într-o coliziune faţă-spate

Un accident în care au fost implicate opt maşini a avut loc duminică după-amiaza pe DN 67, în judeţul Gorj. Traficul în zona zona localităţii Pisteştii din Deal este blocat.

438 afișări
Imaginea articolului Accident în lanţ pe DN 67. Opt maşini, implicate într-o coliziune faţă-spate

Accident în lanţ pe DN 67. Opt maşini, implicate într-o coliziune faţă-spate

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă că, în urma unor manevre de evitare a unui copac căzut pe carosabil, a avut loc o coliziune faţă-spate cu opt autovehicule implicate.

Circulaţia este oprită temporar pe DN 67 Scoarţa – Târgu Jiu, în zona localităţii Pisteştii din Deal, judeţul Gorj.

Incidentul nu s-a soldat cu victime.

Se estimează reluarea traficului după ora 19.30.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici