Accident în mină: Trei electricieni de la Mina Lonea au suferit arsuri în urma unui scurtcircuit produs în subteran

Trei electricieni de la Mina Lonea au suferit arsuri la faţă şi mâini, în noaptea de miercuri spre joi, din cauza unui scurtcircuit electric produs la un transformator la care lucrau în subteran, aceştia fiind internaţi la Spitalul de Urgenţă din Petroşani.

263 afișări
Imaginea articolului Accident în mină: Trei electricieni de la Mina Lonea au suferit arsuri în urma unui scurtcircuit produs în subteran

Accident în mină: Trei electricieni de la Mina Lonea au suferit arsuri în urma unui scurtcircuit produs în subteran (Imagine: Adi Piclisan/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit conducerii Minei Lonea din Valea Jiului, în noaptea de miercuri spre joi a avut loc un accident colectiv de muncă soldat cu rănirea a trei angajaţi.

"Trei electricieni lucrau la un transformator electric şi s-a produs un scurtcircuit care i-a surprins pe toţi trei", a declarat directorul Minei Lonea, Petru Bălănesc.

Muncitorii au fost transportaţi la Spitalul de Urgenţă din Petroşani şi au fost diagnosticaţi cu arsuri de gradele I şi II la faţă şi la mâini.

Cei trei angajaţi ai Minei Lonea sunt internaţi la chirurgie plastică, iar potrivit medicilor starea lor este stabilă.

La Mina Lonea a fost începută o anchetă pentru a fi stabilite împrejurările în care a avut loc accidentul colectiv de muncă.

Mina Lonea este una dintre cele şapte unităţi miniere de la Compania Naţională a Huilei Petroşani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici