Accident în Neamţ: Un autocar în care se aflau 35 de persoane s-a răsturnat. Şapte pasageri au fost răniţi

Un autocar în care se aflau 35 de persoane s-a răsturnat, sâmbătă după-amiază, pe DN 15 B, în judeţul Neamţ, după ce a fost lovit de remorca unui TIR, care a derapat, iar în urma impactului şapte pasageri au fost răniţi, trei dintre aceştia fiind transportaţi la spital.

514 afișări
Imaginea articolului Accident în Neamţ: Un autocar în care se aflau 35 de persoane s-a răsturnat. Şapte pasageri au fost răniţi

Accident în Neamţ: Un autocar în care se aflau 35 de persoane s-a răsturnat. Şapte pasageri au fost răniţi (Imagine: Shutterstock)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Neamţ, Elena Bulgărea, accidentul a avut loc pe DN 15 B, în localitatea Bistricioara, după ce remorca unui TIR condus de un bărbat de 47 de ani din Republica Moldova a derapat şi a intrat într-un autocar care circula regulamentar.

În urma impactului, autocarul, în care se aflau aproximativ 35 de persoane, s-a răsturnat, iar şapte pasageri au fost răniţi, trei dintre aceştia fiind transportaţi la spital.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Neamţ au declarat că la faţa locului s-au deplasat un echipaj de descarcerare, două ambulanţe SMURD şi patru autosanitare de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean.

”Când au ajuns forţele de intervenţie la faţa locului toate persoanele erau ieşite din autocar. O persoană avea o fractură la un braţ, altă persoană acuza dureri lombare, o persoană avea o contuzie la faţă, iar alte patru persoane aveau zgârieturi la faţă”, a spus Andrei Grancea, purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ.

Persoanele rănite sunt în afara oricărui pericol.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici