Accident la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu, în urma unei explozii

O explozie care a avut loc într-o anexă a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu a provocat arsuri unui angajat al unităţii medicale, anunţă spitalul.

832 afișări
Imaginea articolului Accident la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu, în urma unei explozii

Accident la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu, în urma unei explozii

Sîmbătă seara, în jurul orei 19:00, un instalator, angajat al unităţii medicale, la intrarea într-o anexă din spatele spitalului, a aprins becul, imediat având loc o explozie neurmată de incendiu.

Angajatul a suferit arsuri de gradul 2 şi 3 pe faţă şi mâini. A mers singur la UPU, era conştient. Aici a primit îngrijirile medicale necesare, iar la ora 20:00 a fost transferat la SJU Craiova la Chirurgie plastică.

Evenimentul a fost anunţat la ITM Gorj, iar un echipaj al ISU Gorj a venit la faţa locului pentru asigurarea măsurilor de siguranţă (asigurare măsuri PSI specifice).

Presupunerile indică o acumulare de gaze, o posibilă pungă de gaze care s-a format sub un puţ de apă forat cu ani în urmă, pentru că anexa respectivă nu este racordată la instalaţia de gaze.

A reprezentatn al Distrigaz a venit cu un aparat de măsurare a gazelor. Locul a fost izolat, iar alimentarea cu energie electrică a fost oprită la clădirea respectivă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
spital,
accident,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici